top of page

Våre tilbud

Musikanter:

Rekrutter: Nystartet fra 7 år.

Juniorkorps: Har spilt i 1-2 år.
Øver på takt og tone, leker og øver på samspill. De eldste i junior spiller med blandakorpset også. Dirigent Flavio Sefa.

 

Blandakorps:

Etter juniorkorps rykker de opp til blandakorpset vår. Blandakorpset er en avdeling som er blandet av nye musikanter, barn, voksne, erfarne også videre. 

Vi har voksenopplæring på instrument, og er stort sett voksne idag. Vi spiller på mest på "hovedkorps - nivå". De mest erfarne får mer utfordring. Dette tilpasses deres nivå. Dirigent Flavio sefa

Juniordrill:

6 år -10 år grunnleggende ferdigheter i drill, turn og fokus på samhold. Det blir også lek og moro. Det er høyt energi nivå når en gjeng glade jenter fra rundt om i Larvik i denne alderen møtes på Langestrand skole. Instruktør Emilie Næss

Hoveddrill:

De eldste fra 11år har mer utfordrende teknikk og turn. Denne avdelingen driver med drilldans i tropp, duetter og marsjdrill for det meste.

Bør helst ha gått 1-2 år i juniordrill, men er du over 11 år har du fortsatt muligheten til å prøve drill. Instruktør Emilie Næss

 

Trommekorps (16+)

Dette er en blanding av rekrutter og erfarne trommiser. Alle er voksne og er motiverte til utvikling. Dette er en livlig gjeng som ønsker å spre glede i gater og på trommeshow.

Fokus på marsj, samspill, teknikk og utvikling. Instruktør fra Marine musikken  Bendik Langlo, og har ekstrahjelp av instruktør fra Hans majestet kongens garde til å finpusse før oppdrag.

bottom of page